A Beneford csapat számára nagyon fontos a minőség, szakértelem és folyamatos megújulás. Ezen értékeknek köszönhetjük több, mint 25 éves fennállásunkat és többévtizedes partnerkapcsolatainkat.

A 2020-as évben sok újdonsággal és érdekes projekttel készülünk, ennek első lépéseként egy kicsit magunkon dolgozva, a weboldalunk megújítását céloztuk meg.

A weboldal kialakításánál elsődleges szempont volt, hogy a régi és az új ügyfeleinknek is kijár egy olyan honlap, ahol egyszerűen, sallangmentesen hozzájuthatnak az őket leginkább érdeklő információkhoz. Célunk a saját csapatunk bemutatása mellett a főbb szolgáltatásaink ismertetése volt. Ilyen a szervezetfejlesztés, vezetőfejlesztés, csoportos fejlesztés és élményalapú csapatépítés. Folyamatosan megújuló szolgáltatásaink mellett a Fordítás- tolmácsolás is helyet kap, hiszen ezen a területen 25 éve kiemelt szerepet kaptunk a piacon.

Természetesen ügyeltünk rá, hogy ne csak általános információkkal, hanem konkrét példákkal is találkozhassatok honlapunkon. Ehhez látogassátok meg folyamatosan frissülő blogunkat, ahol a projektjeink mellett érdekes és friss témákról felnőttképzési, szervezetfejlesztési témákról is beszámolunk.

Mi a személyes találkozásban, beszélgetésekben hiszünk, így az elérhetőségeink bármelyikén szívesen várjuk a kérdéseiteket.

Keressetek minket, ha egy igazán innovatív csapattal szeretnétek együtt dolgozni!