Örömmel jelentjük be, hogy a Beneford is képviselteti magát a 2024. szeptember 27-én megrendezésre kerülő EmpowerHer eseményen, amely a tavalyi évhez hasonlóan izgalmas és inspiráló programokkal várja a résztvevőket.

Kerekasztal-beszélgetések a középpontban

Az EmpowerHer esemény keretében idén is több kerekasztal-beszélgetésre kerül sor, ahol szakértők osztják meg gondolataikat különböző, aktuális témákban. Ezek közül most egyet szeretnénk kiemelni, amelyen a Beneford is képviselteti magát.

A beszélgetés témája: „Bátran félni, jelen lenni, tudatosan dönteni”, amely azt vizsgálja, hogyan tudunk a gyorsan változó világban jelen lenni, megélni a pillanatot és tudatos döntéseket hozni. A kerekasztalnál olyan meghívott vendégek válaszolnak a moderátor kérdéseire, akik saját területük kiváló ismerői.

A kerekasztal egyik résztvevője a Beneford szakértője, Weinhardt Renáta, szervezetfejlesztő tanácsadó, aki olyan inspiráló nőkkel ül egy asztalhoz, mint Illés Fanni paraolimpikon és Szente Mónika longevity mentor. A beszélgetést Simon Kata mentálhigiénés szakember moderálja. Közösen osztják meg tapasztalataikat arról, hogyan élik meg döntéseiket és hogyan kezelik a változó világ kihívásait.

Belső iránytű – Önismereti program női vezetőknek

A Beneford a kerekasztal-beszélgetés mellett egy különleges workshopot is kínál az esemény résztvevőinek. Weinhardt Renáta és Maros Anikó vezetik a  “Belső iránytű önismereti program női vezetőknek” című programot, amelyet kifejezetten női vezetők számára fejlesztettek ki. A program célja, hogy segítsen a résztvevőknek közelebb kerülni szabad, tudatos és önazonos énjükhöz.

A workshop során a résztvevők megismerhetik, hogyan építhetik fel saját erejüket, és hogyan hozhatnak tudatos, felelős döntéseket, amelyekkel nemcsak a félelmeiket, hanem az előttük álló kihívásokat is hatékonyan kezelhetik. Renáta és Anikó közgazdászi és vezetői tapasztalatukra építve olyan módszereket adnak át, amelyek hozzájárulnak a kiteljesedett élethez – mind a magánéletben, mind a munkahelyen.

Jegyvásárlási információk és kedvezmény

Örömmel jelentjük, hogy a jegyvásárlás is elindult és jelenleg még early bird áron lehet jegyet vásárolni az eseményre. Partnereink és követőink számára pedig további kedvezményt kínálunk: használjátok az EmpowerHER15 kuponkódot, amellyel 15% kedvezményt érvényesíthettek bármelyik jegyárból! 

Jegyvásárlás itt: EmpowerHer Balaton 2024